گوش میانی
آناتومی و عملکرد گوش میانی
در این متن قصد داریم در مورد قسمت میانی گوش صحبت کنیم و آناتومی طبیعی وعملکرد آن را بشناسیم و در مورد بیماری هایی که این قسمت از بدن را درگیر می کند اطلاعاتی به دست بیاوریم. در مورد این که اگر مبتلا به این بیمار ها بشویم چه عوارضی برای ما دارد و راههای پیشگیری از ابتلای گوش میانی به این بیماری ها چیست صحبتی خواهیم داشت پس لطفا تا پایان با ما همراه باشید.
قسمت میانی گوش، فضایی است که در پشت پرده صماخ قرار گرفته است و توسط پرده گوش، از گوش خارجی جدا شده است. گوش میانی، از سه استخوان خیلی کوچک تشکیل شده است که اصطلاحا به آنها Ossicles گفته می شود که شامل استخوانچه چکشی (Malleus, Hammer)، سندانی (Incus, Anvil) و رکابی (Stapes, Stirrup) می باشد.
این مجموعه از استخوانچه های متصل به هم، از یک سمت به پرده صماخ و از سمت دیگر به یک پنجره بیضوی شکل در گوش داخلی متصل هستند. ارتعاشات پرده صماخ توسط این سیستم مکانیکی بسیار پیشرفته تقویت شده و باعث ایجاد حرکت در مایع موجود در گوش داخلی می شود.
همچنین در این قسمت از ساختار گوش، انتهای لوله استاش قرار گرفته است که باعث ایجاد تعادل در فشار هوای داخل گوش میانی می شود.
برای انجام هرگونه خدمات درمانی گوش اعم از شنوایی سنجی، معاینات بالینی، شستشوی گوش و خدمات سمعک با ما تماس بگیرید.
برای شناخت بیماری های گوش میانی که باعث اختلال در شنوایی و بروز مشکلاتی در زندگی روزمره انسان می شود با ما همراه باشید.
بدون دیدگاه