13213211 ⋆ ماهان سمعک اصفهان و شنوایی سنجی

کم شنوایی از مشکلات شایع در بزرگسالان و به خصوص کودکان می باشد که ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. از جمله علت های کم شنوایی می توان به انواع بیماری ها اشاره کرد. در این مطلب سعی داریم بگوییم چه بیماری هایی از علت های کم شنوایی هستند؟

بیماری اتوسکلروزیس

یکی از علت های کم شنوایی بیماری اتوسکلروزیس می باشد. همان طور که می دانید در گوش میانی سه استخوان وجود دارد که با همکاری هم کار انتقال امواج صوتی را انجام می دهند. هنگامی که رشد استخوان رکابی در گوش میانی غیرطبیعی پیش رود، وظیفه انتقال امواج صوتی به گوش داخلی با مشکل مواجه می شود. این اتفاق سبب کاهش شنوایی در افراد می شود.

اتوسکلروزیس می‌تواند در هر سنی رخ دهد اما در سنین ۱۵ تا ۳۰ سال شیوع بیشتری دارد . هم چنین لازم به ذکر است این بیماری در بانوان دو برابر آقایان رخ داده است. اتوسکلروزیس می‌تواند قسمت‌هایی از گوش درونی مانند حلزونی را نیز درگیر کند. بروز این بیماری به صورت تدریجی آغاز می‌شود و حس شنوایی فرد از زمان بلوغ کاهش می‌یابد. به این صورت که در سال‌های اول صداهای آهسته را نمی‌شنود اما هر چه قدر جلوتر می‌رود، قادر به شنیدن صداهای بلندتر نیز نمی‌باشد.

در این بیماران استفاده از سمعک های دیجیتالی و هوشمند می تواند موثر باشد. در افراد مبتلا به اتوسکلروزیس درک گفتار به خوبی انجام می گیرد و سمعک می تواند امواج صوتی را تقویت کند و از این طریق شنوایی به شکل درست تری انجام گیرد. ماهان سمعک می تواند خدمات مفیدی را به مراجعین مبتلا به انواع کم شنوایی ارائه دهد.

اتواسکلروزیس

بیماری منییر

یکی از علت های کم شنوایی بیماری منییر می باشد. این بیماری تا به امروز دلیل مشخصی ندارد اما محققان آن را به اختلال در عملکرد مایعات گوش نسبت می دهند. حلزون در بخش گوش داخلی قرار دارد و در لوله های آن سلول های مویی قرار دارد.  این سلول ها درون مایعی با غلظت مناسب شناور هستند و انتقال امواج صوتی از گوش میانی باعث حرکت سلول های مویی و ایجاد پیام عصبی می شود.

از علائم شایع این بیماری سرگیجه های مکرر در افراد است. لذا سبب می شود تا آن ها از کمتر در اجتماع حضور یابند تا از خطرات در امان باشند. افزایش ضربان قلب، وز وز در گوش،حالت تهوع و استفراغ و … از علائم دیگر بیماری منییر می باشد.

با ادامه ی مقاله علت های کم شنوایی همراه ما باشید. درمان این بیماری با تجویز داروهایی آغاز می شود که سرگیجه را کنترل می کنند. سپس رژیم های غذایی شامل مصرف کمتر نمک، کافئین، الکل و … توصیه می شود.

بیماری آشر

یکی دیگر از علت های کم شنوایی بیماری آشر می باشد. ۳ تا ۶ درصد کودکان ناشنوا و کم شنوا از این بیماری رنج می برند. بیماری آشر یک سندروم است که بر شنوایی و بینی کودکان تاثیر می گذارد. آشر یک بیماری ژنتیکی است و کودک می تواند ژن را از پدر و مادر دریافت کند. متاسفانه تا به امروز درمان مشخصی برای این بیماری کشف نشده است اما گفته شده تشخیص زود هنگام بیماری می تواند موثر باشد.

banner website ⋆ ماهان سمعک اصفهان و شنوایی سنجی

بیماری اوریون

یکی از علت های کم شنوایی بیماری اوریون می باشد. باید گفت که اوریون از بیماری های شایع در کودکان است که منشا ویروسی دارد. علائم آن در صورت با تورم غدد بزاقی آشکار می شود و به همراه آن سردرد و تب هم وجود دارد. در مواردی نادر دیده شده است که ویروس به وجود آورنده اوریون سبب وارد آمدن آسیب به حلزونی گوش ودر نهایت به وجود آمدن کم شنوایی شده است.

دارویی برای درمان تخصصی اوریون وجود ندارد اما می توان از بروز آن به وسیله واکسن جلوگیری کرد. در صورت بروز کم شنوایی بر اثر بیماری اوریون می توان از سمعک جهت تقویت صدا استفاده کرد. ماهان سمعک ارائه دهنده با کیفیت ترین ابزارهای مخصوص افراد کم شنوا می باشد.

بیماری سرخک آلمانی

از جمله علت های کم شنوایی و بیماری‌های شایع در کودکان می‌باشد و معمولاً در سال‌های اولیه کودکی رخ می‌دهد. علائم آن به صورت جوش‌های قرمز رنگ و ملتهب می‌باشد که به همراه خود تب و بدن درد نیز دارند. برخی از مادران بارداری که به بیماری سرخک آلمانی در دوران حاملگی مبتلا شدند، فرزندان آن‌ها دچار کم شنوایی پس از متولد شدن بوده‌اند. سرخک آلمانی را می‌توان به وسیله واکسن کنترل کرد اما داروی تخصصی برای آن وجود ندارد.

آکوستیک نوروما

1 ⋆ ماهان سمعک اصفهان و شنوایی سنجی

یکی دیگر از علت های کم شنوایی این بیماری است. نوروم آکوستیک نمونه از یک تومور خوش خیم است که به ندرت رخ می‌دهد. این توده در بخشی از گوش داخلی به وجود می‌آید و رشد بسیار آرامی دارد. نوروم آکوستیک به عصب گوش فشار وارد می‌کند و سبب بروز کم شنوایی، عدم حفظ تعادل و وز وز در گوش می‌شود. این توده رشد کندی دارد و یا ممکن است رشدی هم نداشته باشد اما در برخی موارد رشد زیاد آن باعث آسیب به مغز و فعالیت‌های حیاتی میشود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *